KOIRAHIERONTA, AKUPUNKTIO JA LASER-HOITO

Koirahieronta

Hieronta rentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihdunta tehostuu. Tämä auttaa lihaksiin kertyneiden kuona-aineiden poistumisessa elimistössä. Hieronta myös vähentää turvotusta ja poistaa kipua. Yleisimpiä syitä koiran hieronnalle ovat mm. lihaskireyksien helpottaminen, nivelrikko kivun hoito, palautumisen nopeuttaminen.

Akupunktio

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomuoto, jossa ohuita ja steriilejä neuloja pistetään akupisteisiin, joita on useampi sata. Pisteet sijaitsevat ympäri kehoa, jolloin niillä voidaan hoitaa hyvin monenlaisia sairauksia ja ongelmia. Tyypillisimpiä ja tunnetuimpia akupunktion käyttökohteita ovat erilaiset kiputilat sekä tuki-ja liikuntaelinten ongelmat. Akupunktio on tehokas myös mm. kiimattomuuden hoidossa, sillä voidaan hoitaa tai tukea muita hoitoja silmä-, korva- tai suolisto vaivoissa, lääkehoidon tukena vähentämään epileptisiä kohtauksia, koulutuksen apuna käytöshäiriöiden hoidossa. Tarvittavien hoitokertojen määrä riippuu hieman yksilöstä, sairaudesta ja onko kyseessä akuutti vai krooninen ongelma. Joskus yhdellä hoitokerralla voidaan saavuttaa hyviä tuloksia, mutta useimmiten tarvitaan muutama hoitokerta noin viikon välein ja tarvittaessa kroonisissa ongelmissa hoito noin kerran kuukaudessa. 

Laser-hoito

Kaikista muista valolähteistä poiketen laservalon ominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Näillä ominaisuuksilla on osoitettu olevan myönteisiä vaikutuksia soluihin ja kudoksiin. Yli 40 vuoden tutkimustyö osoittaa, että laservalo oikein käytettynä on tehokas hoitomuoto lievittämään kipua ja tulehdusta sekä nopeuttamaan paranemista. Yksinkertaistettuna voidaan sanoa, että laservalo vaikuttaa solujen ja kudosten paranemiseen. Hoitavan laserin käyttökohteita ovat mm. niska-, selkä- ja nivelsärky, lihasongelmat, jänneongelmat, tapaturmaiset vammat, leikkauksien jälkihoito. Hoito on yleensä kivuton ja monesti eläin rauhoittuu ja jopa nukahtaa hoidon aikana.

HINNASTO

Koirahieronta ja Akupunktio

35€

Akupunktio

35€

Koirahieronta

35€

Laser-hoito pelkästään

20€

Laser-hoito muun hoidon yhteydessä


10€

JokaTassu/ Heli Rautio
jokatassu@gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita